در حال بارگذاری ...
...

نمایش"دنیای دیوانه دیوانه دیوانه" نوشته و کار بهزاد فراهانی پنجشنبه 16 آذر ماه در یک اجرای ویژه میزبان هنرمندان و نمایندگان رسانه‌ها خواهد بود.

نمایش"دنیای دیوانه دیوانه دیوانه" نوشته و کار بهزاد فراهانی پنجشنبه ۱۶ آذر ماه در یک اجرای ویژه میزبان هنرمندان و نمایندگان رسانه‌ها خواهد بود.

نمایش"دنیای دیوانه دیوانه دیوانه" نوشته و کار بهزاد فراهانی پنجشنبه 16 آذر ماه در یک اجرای ویژه میزبان هنرمندان و نمایندگان رسانه‌ها خواهد بود.
به گزارش سایت ایران تئاتر از روابط عمومی تئاترشهر، این نمایش که از 16 آذر اجرای خود را در تالار اصلی آغاز می‌کند در اولین اجرا میزبان هنرمندان و نمایندگان رسانه‌های گروهی خواهد بود.
در این نمایش که نویسندگی و کارگردانی آن به عهده بهزاد فراهانی است. شقایق فراهانی، فهیمه رحیم‌نیا، مرتضی مسجدجامعی، سیاوش چراغی‌پور، ابوالفضل شاه‌کرم و بهنام تشکر به عنوان بازیگر حضور دارند. گلشیفته فراهانی و آذرخش فراهانی نیز با گروه همکاری دارند.
این نمایش از 16 آذر ماه هر روز ساعت 30/18 در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر روی صحنه خواهد بود.